De Ridder Cleaners wordt aspirant lid van Schoonmakend Nederland, onze nationale werkgeversorganisatie

08-04-2023

Het is met veel genoegen dat wij, De Ridder Cleaners, aankondigen dat we zojuist aspirant lid zijn geworden van Schoonmakend Nederland, onze nationale werkgeversorganisatie. We zijn verheugd om deel uit te maken van deze toonaangevende vereniging van professionele schoonmaakbedrijven in Nederland.

Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en ons bedrijf verder te ontwikkelen. Door lid te worden van Schoonmakend Nederland, hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in de schoonmaakbranche en kunnen we deelnemen aan tal van trainingen en evenementen die ons zullen helpen onze vaardigheden en kennis te verbeteren.

Bovendien kunnen we via Schoonmakend Nederland onze stem laten horen over belangrijke kwesties in de schoonmaakindustrie en kunnen we deelnemen aan collectieve onderhandelingen voor betere arbeidsvoorwaarden en tarieven.

We kijken er naar uit om ons lidmaatschap van Schoonmakend Nederland verder uit te bouwen en samen te werken met andere professionals in de branche om de schoonmaakindustrie in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

 

Schoonmakend Nederland Schoonmakend Nederland